NYRUPSKOLEN

En skole i
KALUNDBORG KOMMUNE

SFO
Nyrupskolens skolefritidsordning er en certificeret DGI-sfo med mange daglige fysiske aktiviteter. Se alle nyheder fra SFO'en her på siden.

FORÆLDREARBEJDSDAG

Torsdag i uge 4 havde skolebestyrelsen forældrearbejdsdag. En masse forældre og børn var mødt op til dagen, hvor den primære opgave var at få etableret et nyt køkken og malet i skolefritidsordningens nye lokaler.

Fra skolens side vil vi gerne sige mange tak til alle de behjælpelige forældre, det er noget der giver enorm stor værdi for skolens elever, personale og øvrige interessenter.

BYGGERI 2016/2017

Følg med i byggeprocessen på Nyrupskolen. Vi vil hele tiden lægge det sidste nye orienteringsmateriale ud på hjemmesiden, så alle har mulighed for at følge med i processen. Praktiske informationer til skolens brugere vil løbende blive udsendt via ForældreIntra.